Vse ljubitelje italijanske kuhinje, pic in vseh vrst testenin vabimo v topel in domač objem Pizzerije in špagetarije cona Tušek. Je prav tako pravi naslov tudi za tiste, ki prisegate na morske jedi ali solate. Doslej je izbor jedi prepričal še tako prefinjene okuse.

Izbirate lahko med več kot 60 vrstami pic iz krušne peči, 15 vrstami omak za testenine, nudimo pa tudi veliko izbiro solatnih krožnikov in jedi za vegetarijance. Kot posebnost lahko povemo, da nudimo tudi BREZGLUTENSKE jedi in TARTUFE.

Prostore lahko rezervirati tudi za zaključene skupine, osebna praznovanja oz. slavja, ali za izletniški postanek skupin z avtobusom. Nemalokrat nas obiščejo pohodniki, raftarji in drugih izletniki, ki se vračajo polni lepih vtisov iz Kolpske doline, z območja Kočevja, ali drugih področij.

Pizzerijo in špageterijo Tušek odlikuje širok izbor pic, testenin in drugih jedi. Poleg tega za ljubitelje morske hrane pripravljamo sardelice, za gurmane rižote, pice, testenine in druge jedi s tartufi, na voljo so klasične jedi, kosila, solatni krožniki, za otroke pa posebej pripravljamo otroške menije.

p2 p3 p4 p5

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.