a1

V Gostilni Tušek vas v sproščenem, domačnem, podeželskem okolju na Kočevskem pričakujemo z dobrotami na žlico, z žara in sladicami. Našli nas boste tik ob glavni cesti Ljubljana-Kočevje v okolju travnikov in gozdov ter velikim parkiriščem.

Gostilna v notranjosti sprejme do 350 ljudi, na delno pokriti terasi pa lahko sedi še 300 oseb. Med tednom za vas pripravljamo več vrst malic in kosil, za vse gurmane po srcu pa smo izoblikovali bogat jedilni list. Posebej priporočamo hišne specialitete, kot so krvavice, pečenice, žrebičkovo meso, zajček s suhimi slivami in sirovi štruklji.

Gostilna Tušek je primerna tudi za praznovanje, poroke, srečanja, rojstne dneve, obletnice in konec koncev odličen postanek za izletnike v času kosila. Otroci se bodo razveselili tudi igrišča ob gostilni.

Med tednom za vas pripravljamo tople malice in kosila, izbirate pa lahko tudi s skrbno pripravljenega, pestrega jedilnika. Postrežemo vam s pizzami, domačimi slovenskimi jedmi, ribjimi dobrotami, morskimi sadeži, vegetarijanskimi jedmi, jedmi z žara in jedmi mednarodne kuhinje.


tusek18

Malice

Med tednom v Gostilni Tušek za vas pripravljamo pester izbor okusnih malic, ki so na voljo rednim ali občasnih obiskovalcem. Smo namreč na lokaciji, ki velja za priročen postanek za vse, ki so se odpravili raziskovat Kočevje, Kolpsko dolino ali druge kraje.


Poroke

poroka5V Gostilni Tušek organiziramo tudi slavja ob porokah, rojstnih dnevih, srečanjih in drugih slavnostnih dogodkih. Za izbrani dan za vas pripravimo meni po vaših željah in okusu ter slavju primerno okrasimo tudi prostore.

Trudimo se uresničiti vsako željo, prostor diskretno dekoriramo, se prilagodimo glede barve in dodatkov. Svetujemo vam lahko tudi pri izboru cvetja ter dekoracije vozil ali najemu limuzine.

Naši prostori v notranjosti sprejmejo 350 ljudi, na polpokriti terasi pa še dodatnih 300, zato smo odprti tudi za obsežnejša praznovanja. Locirani smo na kočevskem podeželju in umaknjeni v zasebnost, kjer se boste lahko veselili v sproščenem brezskrbnem okolju. Otroci se bodo razveselili tudi igrišča ob gostilni.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.