FB_IMG_1555481370805

O nas

Gostinstvo Tušek je plod družinske dela in tradicije, saj že od leta 1988 odpiramo vrata svojih lokalov in nočišč na Kočevskem domačim in tujim gostom.

Postregli vas bomo na štirih lokacijah v Penzionu v Šalki vasi, v Penzionu Jezero, v Pizzeriji Tušek in osrednji Gostilni Tušek. Ob slednji že 20 let domujeta dva kočevska rjava medveda, ki sta postala naš simbol ali zaščitni znak.

Na omenjenih lokacijah vam nudimo nočitve na Kočevskem ali razvajanje po gurmansko ob odličnih klasičnih malicah, kosilih ali hišnih specialitetah. Vsakodnevno se trudimo izpolniti sleherno željo gostov in smo vedno znova veseli in počaščeni, ko se le-ti vrnejo.

Hvala, ker ste naši gostje!

Mirjam Tušek

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.