Penzion Tušek Jezero se nahaja v neposredni bližini Kočevskega jezera ter nudi oddih v mirnem in tihem okolju jezera. Tu lahko prenočite ali pa se razvajate ob bogatem izboru kakovostno in okusno pripravljenih klasičnih jedi ter hišnih specialitet.

Poleti nudimo možnost pogostitve zaključenih skupin, organizacijo praznovanj in porok. Gostišče penziona v notranjih prostorih lahko gosti do 100 ljudi, dodatnih 100 zunaj in do 100 pod nadstreškom. Medtem pa v penzionu lahko prenoči do 20 oseb.

Splača se izkoristiti čas za spoznavanje okolice in nočitev na Kočevskem. Pri nas lahko kupite ribiško karto in se odpravite na ribolov. Krenete lahko na pešpot, ob kateri gnezdijo raznolike ptice. Pozimi lahko na jezeru drsate, poleti pa poleg ribičev zabavo v Kočevskem jezeru najdejo tudi kopalci in surferji.


a3

Ponudba

V Penzionu Tušek Jezero bodo svoje zadoščenje našli tudi gurmani.

Pripravljamo raznolike jedi, od klasičnih kosil in malic do menijev z ribami, svinjskim, telečjim, puranjim mesom in hišnih specialitet.


Malice

Od ponedeljka do petka za vas pripravljamo okusne malice štirih menijev. Poleg dnevne ponudbe lahko izbirate tudi jedi s hišnega menija.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.